Obisk stranke v Shizhangu

04-12-2023

hot work die steel h13

Pred kratkim je naše podjetje sprejelo uglednega gosta g. Manisha iz Indije. Na srečanju sta obe strani izvedli poglobljeno razpravo o sodelovanju na področju vroče obdelave jekla H13, s ciljem skupnega spodbujanja prihodnjega razvoja poslovanja.

Gospa Rebecca Zheng, generalna direktorica našega podjetja, je spremljala stranko, da je obiskala celoten proizvodni proces, postopek fizikalnega in kemičnega pregleda ter proizvodno delavnico strojne obdelave. Izrazili so tudi zaupanje in pričakovanja do našega podjetja ter se veselili poglobitve sodelovanja v prihodnje.

To srečanje ni samo okrepilo odnos med našim podjetjem in našimi strankami, temveč je omogočilo tudi širši prostor za prihodnje sodelovanje med obema stranema. Verjamemo, da bo s skupnimi prizadevanji obeh strani sodelovanje orodnega jekla H13 imelo boljšo perspektivo.

Na koncu izrekamo toplo dobrodošlico našim strankam in se veselimo prihodnjega sodelovanja. Veselimo se sodelovanja z gospodom Manishem in njegovim cenjenim podjetjem pri spodbujanju sodelovanja jekla 1.2344 za vroče delo v naslednjem časovnem obdobju, da bi dosegli zmago in razvoj med obema stranema.

Ob koncu obiska sta obe strani izvedli poglobljeno izmenjavo informacij o sodelovanju pri vroče obdelavi jekla H13. Kupci so visoko ocenili proizvodno moč, poslovno filozofijo in kakovost izdelkov našega podjetja ter izrazili upanje, da bomo lahko v prihodnosti dosegli obojestranski in skupni razvoj.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti