Obiski tujih strank poudarjajo nove poslovne priložnosti na področju visokohitrostnega orodnega jekla in izdelkov iz valjanega jekla

16-01-2024

high speed tool steel

Nedavni obisk tujega naročnika je sprožil nove priložnosti za rast, saj so si ogledali dve potencialni tovarni, da bi razširili svoja poslovna obzorja.

Obisk se je začel z ogledom znane tovarne hitroreznega orodnega jekla, ki slovi po svojih naprednih proizvodnih procesih in predanosti kakovosti. Stranka je bila prijetno presenečena nad stopnjo prefinjenosti in učinkovitosti, ki jima je bila priča. Posebej jih je zanimala zapletena izdelava in inovativne tehnike, ki se uporabljajo pri izdelavi visokokakovostnih jeklenih komponent. Ta ogled jim je dal dragocen vpogled v visoke standarde in zmogljivosti tovarne ter jim pustil pozitiven vtis, ki je dobra napoved za prihodnje sodelovanje.

Druga postaja je bila velika valjarna, kjer je naročnik opazoval učinkovito proizvodnjo različnih valjanih palic in plošč. Posebej jih je zanimala najsodobnejša oprema in trajnostne prakse, ki se izvajajo v obratu. Ta turneja je še dodatno potrdila njihovo prepričanje o možnostih plodnega sodelovanja z našim podjetjem.

Po ogledu tovarne je stranka izrazila hvaležnost za priložnost, da pridobi globlje razumevanje našega delovanja. Navdušeni so bili nad stopnjo izpopolnjenosti in učinkovitosti, ki so ji bili priča, pri čemer so opozorili, da so bili obiski zelo informativni in so jim zagotovili dragocen vpogled v naše proizvodne procese in kakovost izdelkov.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti