Toplo dobrodošla nemška delegacija obišče naše podjetje

10-04-2024

cold work tool steel

13. marca je naše podjetje toplo pozdravilo delegacijo nemških strank na obisku, namenjenem raziskovanju poslovnih priložnosti in krepitvi vezi v industriji orodnega jekla za hladno delo. Pod vodstvom generalnega direktorja našega podjetja so delegacijo popeljali v več obetavnih tovarn, da bi pridobili globlje razumevanje raznolikih izdelkov, ki jih ponuja Huangshi.

Med obiskom so naročniki imeli obsežen ogled tovarn, kjer so opazovali najnovejše proizvodne procese in tehnologije. Tovarne, znane po svoji visokokakovostni proizvodnji in vodilnih izdelkih, so bile izbrane za predstavitev širine in globine industrijskih zmogljivosti Huangshi.

Po ogledu tovarne je sledil pogajalski sestanek o možnostih sodelovanja na področju orodnih jekel za hladno delo. Obe strani sta izrazili navdušenje nad prihodnjimi partnerstvi in ​​raziskali različne poti za skupno rast. Srečanje se je zaključilo z dogovorom o več naročilih o nameri, kar pomeni pomemben korak naprej v naših poslovnih odnosih.

Obisk ni le okrepil naše zavezanosti kakovosti in inovativnosti, temveč je odprl tudi nova vrata za sodelovanje z nemškimi strankami. Veselimo se nadaljevanja tega partnerstva in raziskovanja nadaljnjih priložnosti v obojestransko korist.

Ta obisk predstavlja mejnik na naši poti k mednarodni širitvi in ​​dokazuje našo predanost spodbujanju močnih odnosov z globalnimi partnerji. Prepričani smo, da bo to sodelovanje obrodilo plodne rezultate in prispevalo k rasti obeh strani.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti