Obisk ruske stranke

04-12-2023

high speed tool steel

V letu 2023 od 12. do 18. septembra,Predsednica Rebecca Zheng iz Shizhang Steel odšel v Rusijo, da biobisk enega od naših pomembnih kupcev, s čimer dodatno utrjujemo zadružno reodnos med obema stranema.

Medthe obisk,Predsednica ga. Zheng imela poglobljeno komunikacijo z ruskimi strankamio trenutnem sodelovanju na področju kalupnih jekel, ki vključujejo jeklo za vročo obdelavo.Skupaj so pregledali pretekle izkušnje sodelovanja, razpravljali o možnostih prihodnjega sodelovanja na hitroreznem orodnem jeklu, ter predlagala inovativne rešitve, kako še izboljšati učinkovitost sodelovanja med obema stranema.

Predsednik g. Zheng pridobil tudi poglobljeno razumevanje potreb in trendov ruskega jezikaorodno jeklotrgu, da bi bolje prilagodili naše izdelke in strategije potrebam ruskih strank.

S tem inšpekcijskim pregledom v tujini smo še poglobili in okrepili sodelovanje z ruskimi strankami  zaupanje in komunikacija med obema stranema. To ne le pomaga pri spodbujanju razvoja našega podjetja na ruskem trgu, ampak obema stranema prinaša tudi več poslovnih priložnosti in vrednosti sodelovanja.

 

Verjamemo, da z jS skupnimi prizadevanji obeh strani se bo naš odnos sodelovanja še naprej krepil in poglabljal, kar bo postavilo trdne temelje za prihodnji poslovni razvoj.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti